Oppilaiden palaute

Silja Ruonaniemi

Oppilas

”Oli onnekas sattuma, että löysin Pianotunnit Tampereen, sillä Tampereen mahdollisuudet olivat minulle täysin vieraat tänne muuttaessani. Opettaja jaksaa käydä läpi minulle hankalia kappaleen tai harjoitteen kohtia kanssani kärsivällisesti. Hän vaatii minulta enemmän kuin itse vaadin itseltäni, mutta ei koskaan mitään mahdotonta. Olen ylittänyt monta kertaa itseni, vaikka aluksi olen saattanut ajatella, etten ikinä opi jotain asiaa. Hän osaa aina kiinnittää huomiota asioihin, joita en ole tullut ajatelleeksikaan ja näin antaa joka tunnilla jotain uutta ajateltavaa, kokeiltavaa ja opittavaa. Tunnilta lähtee kotiin hyvällä mielellä, kun on saanut taas uusia eväitä pianonsoiton opetteluun ja Pianotunnit Tampereen tunneilla niitä saa aina!

 

Yksin opetellessa en olisi ymmärtänyt ajatella samoja asioita tai käyttää samoja harjoituksia, ja opettelu olisi ollut paljon hitaampaa. Tuntien ansiosta olen edennyt nopeammin kuin osasin kuvitella ja uskaltanut alkaa lukea nuotteja.”

Jani Vienonen

Oppilaan isä

”7v poikamme osasi ennen ensimmäistä tuntiaan soittaa tuiki tuiki tähtösen etusormitekniikalla. Mutta opettajan osaavan ja lapsen huomioonottavan neuvonnan avulla poikamme oppi alustavan soittoasennon sormille, painamaan koskettimia viidellä sormella sekä alustavan asteikon ylös ja alas. Tunnin jälkeen poikamme kehui opettajaa mukavaksi ja osaavaksi.”

Tarja Korkeakoski

Oppilas

”Olen 55-vuotias ja piano on jäänyt koristehuonekaluksi lasten muutettua kotoa. Sain ajatuksen, että mitä, jos itsekin aloittaisin…
Aloitin Pianotunnit Tampere – lehti-ilmoituksen ansiosta, kun oli mahdollisuus käydä tutustumassa soiton opetukseen. Opettaja on ystävällinen ja osaa antaa palautetta rakentavasti ja positiivisesti. Olen saanut uuden oppimisen kautta onnistumisen tunnetta ja ollut todella tyytyväinen oman osaamistasoni kehittymiseen.”

Tuula Ahola

Oppilas

”Olen oikein tyytyväinen opetukseen ja tulen mielelläni tunneille. Olen innostunut soittamisesta, vaikka sorminäppäryyteni ei ole kummoinen, mutta uskon, että vanhakin oppii.  Matti opettaa kykyjen mukaan ja tavoitteet asetetaan yhdessä.

Olen 59v ja käynyt 20 v sitten vähän soittotunneilla muutaman kuukauden, joten kaikki on uutta. Olemme alkaneet ihan alkeista ja olen jo nyt oppinut enemmän kuin ennen. Vaikeuksista huolimatta uskon, että juuri sormituksessa on tapahtunut edistystä ainakin omasta mielestäni.

Kannustan kaikkia opettelemaan jonkin uuden taidon iästä riippumatta, se tuo iloa ja mielihyvää, kun huomaa että oppii. Matti on positiivinen, taitava ja hyvä opettaja ja ennen kaikkea kannustava, joten suosittelen häntä niin lapsille kuin varttuneemmille.”