Pianonsoiton alkeet

Pianonsoiton alkeet aikuisille

Pianonsoiton alkeet

Usein sanotaan ettei vanha koira opi uusia temppuja. Tämä ei kuitenkaan missään nimessä pidä paikkaansa. Myös pianon soittoa voi alkaa opettelemaan, olit sitten minkä ikäinen tahansa. Jos kyseinen harrastus vain siis suinkin kiinnostaa, tule meille asiakkaaksi ja opettele pianonsoittoa meillä edullisesti ja ammattitaitoisten opettajien kanssa.

Pianonsoiton alkeet aikuisille ovat sisällöltään täysin samat kuin kenelle tahansa, vaikka toki ne opetetaan eri tavalla eri ikäisille. Kaikkien on aloitettava jostain, joten ensimmäisellä tunnilla enemmänkin kartoitetaan sinun taitojasi, sekä millaista musiikkia haluaisit soittaa. Ensimmäisen tuntisi saat itse asiassa täysin ilmaiseksi, mikä sopii erityisesti sinulle, joka lähdet ensimmäistä kertaa kokeilemaan pianotuntia.

Pianonsoitonopettajamme opettavat sinua Tampereella. Meille on helppo saapua niin omalla autolla, julkisilla kuin vaikka pyörällä, sillä toimimme aivan keskustan tuntumassa.

Varaa ilmainen pianotunti

Pianonsoiton alkeet opettajan ohjauksella tutuiksi

Piano on monimutkainen soitin soittaa, vaikkei se siltä ulkoa päin näytä. Erilaisia tekniikoita on monia ja kuitenkin käytössä on useampi raaja kerrallaan, joiden tulisi soittaa samaan aikaan omia osiaan. Tätä ei silti tule pelätä. Me opetamme sinulle pianon alkeet ja pääset aloittamaan aivan ilmaisella pianotunnilla. Tarjoamme nimittäin ensimmäisen pianotunnin täysin ilmaiseksi, ja vasta sen jälkeen voit päättää, sopiiko harrastus sinulle ja haluatko jatkaa kanssamme.
piano  * Emme jaa tietojasi.

  Vastaukset kahden vuorokauden kuluessa

  Vastaamme yhteydenottoosi jo 48 tunnin kuluessa. Vastausviestissämme annamme sinulle ehdotuksia ensimmäisestä soittotunnistasi, ja kysymme sinulta toiveitasi siitä, milloin haluaisit meillä aloittaa. Tiedustelemme myös osaamistasoasi, ellet kertonut itsestäsi tarkemmin jo ensimmäisessä viestissäsi. Meille on nimittäin tärkeää, että osaamme ohjata sinut alusta alkaen sopivan opettajan opetettavaksi.
  Nainen soittaa pianolla

  Opi soittamaan lempikappaleesi

  Monelle tärkein syy aloittaa pianonsoiton opiskelu on se, että he haluavat oppia soittamaan omaa lempimusiikkiaan. Oman lempikappaleen osaaminen antaa onnistumisentunteita.

  Me autamme sinua opettelemaan oman lempikappaleesi pianolla, mutta myös paljon muuta. Saatat joutua aloittamaan alkeista, mutta voimme heti osaamistasosi noustua siirtyä lempikappaleesi pariin.

  Jos sinulla on mielessäsi jokin musiikkilaji, jonka opiskelua haluat painottaa, voit myös kertoa siitä meille. Voimme painottaa opiskelut esimerkiksi klassiseen pianonsoittoon tai mihin tahansa muuhun musiikkilajiin, joka on lähellä sydäntäsi. Meille on tärkeää, että viihdyt tunneilla ja saat motivaatiota opiskeluun lempimusiikistasi.

  Opetamme pianonsoiton alkeet aikuisille ja kaikenikäisille. Voit ottaa meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kertoa itsestäsi tarkemmin.

  Mies soittaa pianolla
  pianolla soittamista
  pianonsoittaja

  Asiakkaiden palautteet

  Pianonuotit aloittelijalle

  Halusin aina oppia soittamaan pianoa, mutta harrastuksen aloittaminen vain venyi ja venyi. Kun jäin äitiyslomalle, päätin viimein toteuttaa unelmani pianonsoiton opiskelusta ja nyt jo olen päässyt alkeista pidemmälle. Perheeni rakastaa pianonsoiton kuuntelemista.

   Annika A.

   Pianonsoiton alkeet

   Aloin opiskella pianonsoittoa eläkepäivien aikana, sillä halusin käyttää aikani johonkin hyödylliseen. Opettajat ovat olleet todella ystävällisiä ja ottaneet myös ikäni huomioon soittotunneilla. Parasta on, että osaan nyt soittaa oman lempikappaleeni.

    Arto P.

    Pianonsoiton alkeet

    Lähdin pianotunneille hieman epävarmana, sillä en ollut koskaan ennen koskenut pianoon saati opetellut nuotteja. Lähdimme liikkeelle aivan alkeista ja nyt osaan jo lukea nuotit sujuvasti. Minulla on takana muutama kuukausi pianotunteja ja aion taatusti jatkaa vielä pitkään.

     Aliisa

     Pianonsoiton alkeet

     Pianonsoiton alkeet aikuisille ammattiopettajilta

     Ammattitaitoiset pianonsoiton opettajat

     Pianotunnit Tampere tarjoaa avuksesi ammattitaitoiset ja ystävälliset piano-opettajat. Heillä on takanaan vuosien kokemus pianonsoitosta ja asiakaspalvelutyöstä, ja siksi heidän kanssaan on mukava asioida.

     Kaikki soitonopettajamme ovat käyneet pianotunneilla, mutta osalta löytyy myös musiikkialan tutkinto. Voit kauttamme opiskella niin ammattipianistiksi kuin käydä vain leppoisilla pianotunneilla.

     Autamme sinua oppimaan niin pianonsoiton alkeet kuin edistyksellisempää pianonsoittoakin. Otamme taitotasosi aina huomioon heti ensimmäisestä tunnista alkaen, jotta sinä voisit kehittyä soittotaidoissasi joka soittotunnilla. Autamme sinua myös oppimaan esiintymistaitoja ja pääsemään mahdollisesta esiintymisjännityksestä eroon. Olet tervetullut meille iästäsi ja taitotasostasi riippumatta. Me tarjoamme avuksesi juuri sinulle sopivan opettajan toiveidesi mukaisesti.