Siirry suoraan sisältöön

Soittotunnit

Edulliset pianotunnit matalalla kynnyksellä
Pianonsoiton alkeet

Pianonsoiton alkeet

Oletko aina halunnut oppia soittamaan pianoa? Opi pianonsoiton alkeet hyvän ja asiantuntevan soitonopettajan avustuksella. Tarjoamme pianotunteja kaikille soittamisesta kiinnostuneille. Meidän tuntimme ovat paitsi edullisia myös laadukkaita ja motivoivia. Uskomme, että kuka tahansa voi oppia soittamaan pianoa!
Pianonuotit aloittelijalle

Pianonuotit aloittelijalle

Lähde liikkeelle alkeista

Pianonsoitossa lähdetään liikkeelle alkeista. Tarjoamme avuksesi kattavat ja selkeät pianonuotit aloittelijalle sekä tuen pianonuottien lukemiseen sekä tietenkin oikeaoppisiin sormituksiin.
Pianolla säestäminen

Säestäminen pianolla

Säestäminen pianolla tarkoittaa pääpiirteissään melodian tukemista pianon avulla. Opetamme, miten voit säestää pianolla esimerkiksi laulua. Säestäminen edellyttää pianon soittamisen perusteiden hallintaa. Kun perusteet ovat hallussa, on säestäminen helppoa ja hauskaa puuhaa. Opi säestämään meidän kanssamme!

Ensimmäinen pianotunti ilmaiseksi!

pianonsoiton opettaja  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakaspalaute

  Asiakkaiden arvosteluja palveluistamme

  Olin aina halunnut oppia soittamaan pianoa, mutta en pitänyt itseäni musikaalisena. Kaveri kuitenkin vinkkasi tästä palvelusta ja nyt minulla on useita soittotunteja takana. Pianon opettajan avulla olen päässyt jo todella pitkälle soittamisessa!

   Saara V.

   Pianonsoiton alkeet

   Minulla on taustalla kokemusta pianon soittamisesta, mutta olen aiemmin ollut aika epävarma taidoistani. Pianon opettajan avulla olen saanut rohkeutta ja varmuutta soittamiseen. Nyt säestän jo sujuvasti, kun vaimoni laulaa lempibiisejään.

    Marko M.

    Säestäminen pianolla

    Jäin vuosi sitten eläkkeelle ja kaipasin elämääni jotain uutta harrastusta. Tulen musikaalisesta perheestä, mutta työelämässä vielä ollessani vapaa-aikaa ei vain ollut musiikkiharrastuksille. Nyt olen ottanut jo puoli vuotta soittotunteja ja ensi viikolla saan ihan oman pianon kotiini.

     Martta K.

     Pianon soittaminen

     Asiantuntevat soitonopettajat apunasi

     Ammattitaitoiset opettajamme

     Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen