Pianonsoiton opettaja

Pianonsoiton opettaja auttaa sinua oppimaan pianonsoittoa

pianonsoiton opettaja

Pianotunnit Tampere tarjoaa piano-opetusta kaikille. Piano-opetus tapahtuu ammattilaisen ohjauksessa, jolloin kehittyminen soittajana on huomattavasti nopeampaa. Ammattitaitoinen opettaja voi tasoittaa tietäsi pianonsoiton opiskelussa, sillä hän tietää hyvin, minkälaisia ongelmia ja haasteita opiskeluun liittyy. Yrityksemme listoilta löytyy useita kokeneita pianonsoiton ammattilaisia, joten ohjaamisen laatu on korkeatasoista.

Pianonsoiton opetus Tampere auttaa kaikkia lähialueella olevia ihmisiä, jotka haluavat oppia soittamaan pianoa. Ohjattu opiskeleminen tapahtuu siihen varatuissa tiloissa, jolloin kaikki on jo valmiina soittotuntia varten. Voimme auttaa sekä aloittelijoita että pidemmälle ehtineitä, sillä pianon soittamisesta voi oppia aina jotain uutta. Tunnit räätälöidään jokaisen oppilaan kohdalla siten, että oppilaan vaatimukset ja tarpeet otetaan huomioon. Voit esimerkiksi esittää toiveita musiikin tyylilajeihin liittyen, jolloin voit opetella soittamaan omaa lempimusiikkiasi.

Kysy ilmainen tarjous pianotunneista

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä

Jos haluat saada lisätietoa palveluistamme, voit täyttää alla olevan lomakkeen ja me otamme sinuun yhteyttä tarjouksen kanssa.
piano  * Emme jaa tietojasi.

  Ammattitaitoiset musiikinopettajat ovat valmiita auttamaan

  Piano-opettaja on valmis auttamaan sinun pianonsoiton opiskelussa. Piano-opetus on tärkeä osa kaikkien tulevien muusikkojen alkutaipaletta, sillä opetuksen avulla saat paljon hyviä vinkkejä ja neuvoja soittamiseen liittyen. Listoillamme on useita kokeneita muusikkoja, jotka tietävät henkilökohtaiseen kokemukseen perustuen, millaisia haasteita ihmiset kohtaavat aina pianonsoitossa. Henkilöstömme laaja-alainen kokemus musiikin kentältä auttaa heitä ottamaan erilaisia asioita huomioon jokaisen oppilaan opetussuunnitelmassa. Voit keskustella opettajan kanssa siitä, minkälaisia toiveita sinulla on pianon soittamisen suhteen. Kun tapaat opettajan ensimmäistä kertaa, saat myös tarvittaessa vinkkejä siihen, mihin suuntaan opetusta kannattaa alkaa viemään.
  pianonsoiton opettaja

  Ammattitaito on yrityksemme vahvuus

  Soitonopettaja on vaativa ammatti, jota varten on opiskeltava paljon musiikkiin liittyviä asioita. Yrityksemme opettajat eivät lopeta musiikin opiskelemista koskaan, sillä se tarjoaa aina jotain uutta opittavaa kenelle tahansa. Yrityksemme henkilöstöön kuuluu opettajia, jotka ovat aloittaneet opiskelun jo lapsuudessaan. Nyt he haluavat jakaa arvokasta tietoa eteenpäin ja opettaa pianonsoittoa kaikille halukkaille. Osa opettajistamme toimii myös ammattimuusikkoina, mikä antaa heille käsityksen myös siitä, mitä pianon soittaminen oikean yleisön edessä vaatii soittajalta.
  pianolla soittamista
  Mies soittaa pianolla
  pianonsoittaja

  Pianonsoiton opettaja on koulutettu ammattilainen

  Työntekijöiltämme löytyy kaikki tarvittavat koulutukset opettamiseen liittyen