Siirry suoraan sisältöön

Säestäminen pianolla

Pianolla säestäminen haltuun ammattiopettajan avulla

Pianolla säestäminen

Monet rakastavat pianomusiikkia ja pianolla säestäminen on tärkeää esimerkiksi silloin, jos soittaa useamman soittimen kanssa samaan tahtiin. Meillä voit opiskella pianolla säestämistä ammattilaisen johdolla. Sointujen muodostaminen pianolla voi yksin opetellessa olla haastavaa, ja opiskelusta tulee huomattavasti mukavampaa, kun rinnalla seisoo ammattitaitoinen opettaja.

Monelle pianolla säestäminen on tärkeää siksi, että haluaa luoda itse musiikkia. Oman laulun säestäminen on erittäin palkitsevaa, ja näin voi oppia myös kirjoittamaan omia kappaleita. Me opetamme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee osata tullaksesi hyväksi muusikoksi ja pianistiksi. Saat meiltä eväät musiikkiurasi alkuun.

Tarjoamme pianotunteja Tampereen keskustassa. Meille on helppo saapua niin pyörällä, autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Tarvittaessa annamme pianotunteja myös etänä netin kautta.

Varaa ilmainen soittotunti

Säestäminen pianolla aloittelijoille ja edistyneille soittajille

Me autamme sinua matkallasi kohti pianonsoiton tähteyttä. Voit aloittaa harrastuksesi meillä milloin vain, me tarjoamme ensimmäisen pianotunnin täysin ilmaiseksi. Et sitoudu ensimmäisen tunnin aikana vielä mihinkään, vaan voit rauhassa miettiä, sopiiko pianonsoitto juuri sinulle. Jos haluat varata ensimmäisen pianotuntisi, täytä sivuiltamme löytyvä yhteydenottolomake. Opetamme sinua oman taitotasosi mukaisesti ja toiveesi huomioon ottaen. Voit oppia pianonsoitosta aivan kaiken, kuten sen, miten soitetaan erilaiset soinnut pianolla, miten säestät laulua, miten nuotteja luetaan ja miten esiinnyt suurelle yleisölle.
piano  * Emme jaa tietojasi.

  Opi esiintymään

  Me opetamme sinua myös esiintymään yleisölle. Jos kärsit esiintymisjännityksestä, autamme sinua pääsemään siitä yli. Yleisölle esiintyminen tekee pianonsoiton opiskelusta vielä palkitsevampaa ja esiintymiset motivoivat opettelemaan lisää. Jos et millään halua esiintyä, sekin sopii hyvin, sillä me kuuntelemme toiveesi ja järjestämme pianotunnit sinulle toiveidesi mukaisesti.
  Pianon alkeet

  Autamme pitämään motivaation yllä

  Soiton opiskelu on mukavaa, kun siitä saa onnistumisentunteita. Mikään ei voita sitä tunnetta, kun osaat ensimmäisen kerran säestää omaa lauluasi.

  Kun onnistumisentunteet tulevat säännöllisesti ja huomaat oppivasi aina lisää, pysyy motivaatio yllä. Me autamme sinua siinä ja pidämme pianotunnit sekä haastavina että mukavina.

  Haluaisitko päästä soittamaan yhdessä muiden pianistien kanssa? Sekin onnistuu, sillä järjestämme silloin tällöin erilaisia ryhmätunteja, joiden aikana osa pianisteista säestää ja osa soittaa melodioita. Taitavat laulajat saavat halutessaan näyttää omaa osaamistaan laulun parissa, mutta muutoin emme opeta laulamista, vaan keskitymme pianonsoittoon.

  Pianolla säestäminen on erittäin palkitsevaa, ja kun soittaa useamman eri pianistin kanssa, on kokemus aivan toinen. Meille on tärkeää, että nautit harrastuksestasi.

  Mies soittaa pianolla
  pianolla soittamista
  pianonsoittaja

  Asiakkaiden palautteet

  Komppaaminen pianolla

  Halusin oppia säestämään pianolla, sillä olen jo pidempään harrastanut laulamista. Minusta on mukavaa saada lauluun instrumentti mukaan ja piano vaikutti kaikkein parhaalta vaihtoehdolta. Olen käynyt vasta muutamalla pianotunnilla, mutta edistymiseni näyttää oikein lupaavalta.

   Auli P.

   Pianolla säestäminen

   Osasin soittaa pianolla erilaisia melodioita nuoteista, mutta säestäminen tuntui erittäin haastavalta. Siksi lähdin pianotunneille opiskelemaan säestämistä, mutta olen ottanut myös muita tunteja. Olen ollut erittäin tyytyväinen opettajiin, jotka ovat sekä ystävällisiä että ammattitaitoisia.

    Piia K.

    Pianolla säestäminen

    Aloin ottaa pianotunteja noin vuosi sitten, kun halusin keksiä itselleni jotakin tekemistä vapaa-ajalle. Aloitin aivan alkeista, mutta nyt olen edistynyt jo pianolla säestämiseen. Osaan jo säestää muutaman lempikappaleeni ja koko prosessi on ollut erittäin palkitseva.

     Pauli K.

     Pianolla säestäminen

     Pianolla säestäminen haltuun nopeasti

     Ammattitaitoiset soitonopettajat tekevät oppimisesta helppoa

     Oletko kyllästynyt opettelemaan itse pianonsoittoa? Tuntuuko, että se vie aivan liian paljon aikaa? Ei hätää, sillä pianotunnit Tampere tarjoaa avuksesi ammattitaitoiset soitonopettajat.

     Voit oppia avullamme soittamaan pianoa ja säestämään sillä. Soittamaan opettelu käy nopeammin ammattilaisen avustuksella, sillä opettajamme osaavat kaikki niksit, joiden avulla oppiminen käy helposti.

     Parhaimmillaan säestäminen pianolla on erittäin palkitsevaa. Se tunne, että saa kuulua bändiin tai säestää omaa laulua, on jotain, mitä ei voi kuvata sanoilla. Sen tietää vain jokainen, joka on joskus päässyt sen kokemaan. Me autamme sinua saamaan onnistumisentunteita ja oppimaan kaikki pianolla säestämisen salat. Olet tervetullut meille iästäsi ja taitotasostasi riippumatta.

     Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen