Siirry suoraan sisältöön

Pianonuotit aloittelijalle

Nuottien lukemisen alkeet

Pianonuotit aloittelijalle

Haluaisitko oppia soittamaan pianoa, mutta nuottien lukeminen on haastavaa? Ei hätää, sillä me voimme opettaa sinulle kaiken aina nuottien lukemista lähtien. Mielestämme pianonsoiton harrastaminen on mahdollista aloittaa minkä ikäisenä tahansa, joten olet tervetullut meille aina iästäsi ja taitotasostasi riippumatta.

Nuottien lukemisen alkeet on helpompi opetella, kun vierellä on ammattitaitoinen opettaja. Nuottien itseopiskelu on tietenkin mahdollista, mutta silloin se vie huomattavasti kauemmin aikaa, ja saatat tehdä virheitä, vaikka olisit kuinka musikaalinen tahansa. Suosittelemme aina luottamaan ammattilaisen apuun, sillä näin vältyt virheiltä ja säästät aikaa.

Nuottien lukemiseen liittyy myös monia muita tekijöitä, kuten sävelten kesto ja kulku. Ei riitä, että osaat vain sijoittaa oikeat nuotit oikeaan kohtaan pianolla, vaan sinun tulee oppia myös soittamaan nuoteista.

Varaa ilmainen pianotunti itsellesi

Opetamme myös pianonuotit aloittelijalle

Voit varata meiltä ilmaisen pianotunnin, jonka jälkeen voit päättää, sopiiko pianonsoitto sinulle ja haluatko jatkaa kanssamme soiton opettelua. Otamme heti ensimmäisestä pianotunnista lähtien taitotasosi sekä toiveesi huomioon. Jos olet aloittelija, lähdemme liikkeelle alkeista. Jos haluat oppia säestämään pianolla, voimme opettaa sinulle alussa helpot soinnut pianolle, minkä jälkeen harjoittelu jatkuu niin halutessasi. Voit olla meillä oppilaana niin kauan kuin haluat, sillä meillä voit opiskella myös ammattipianistiksi.
piano  * Emme jaa tietojasi.

  Sitomaton ensitunti

  Kun tulet meille ensimmäisen kerran, et ole sitoutunut vielä mihinkään. Saat rauhassa miettiä, haluatko jatkaa soitonopiskelua kanssamme. Yhteydenotto meihin on siis täysin sitomatonta ja riskitöntä. Kun täytät yhteydenottolomakkeen, vastaamme sinulle jo kahden vuorokauden sisällä. Suosittelemme kirjoittamaan mahdollisimman paljon itsestäsi, jotta pääset jo ensimmäisellä tunnillasi tekemään sitä, mistä olet kiinnostunut.
  Piano

  Palkkaa ammattitaitoinen soitonopettaja

  Ystävälliset ja ammattitaitoiset opettajamme ovat valmiina opastamaan sinua pianonsoiton alkeissa ja nuottien lukemisessa. Tiedämme, että alku voi tuntua hankalalta ja tuemme sinua kaikin mahdollisin tavoin.

  Haluamme tehdä opiskelusta sinulle motivoivaa ja yritämme säilyttää motivaatiosi soittoharrastukseen. Siksi voit opiskella meillä pianon soittoa juuri siinä musiikkilajissa, josta pidät eniten.

  Halutessasi voimme käydä kanssasi nuottien lukemista läpi oman lempikappaleesi tahtiin. Voimme esimerkiksi harjoitella pianolla lempikappaleesi helpotettua versiota, jotta kuulisit tuttua säveltä ja saisit parempia onnistumisentunteita. Teemme pianonsoitosta sinulle hauskaa ja se jos mikä motivoi, kun oppii soittamaan juuri sitä, mitä on aina halunnut osata.

  Tiedämme, että nuottien lukemisen alkeet tuntuvat tylsiltä, mutta ilman nuotinlukutaitoa, ei voi oppia hyväksi pianistiksi. Siksi teemme harjoittelusta sinulle mukavaa.

  Mies soittaa pianolla
  pianolla soittamista
  Mies soittaa pianolla

  Pianonuotit ja opiskelu

  Asiakkaiden palautteet

  Halusin oppia soittamaan pianoa, mutta en osannut lukea nuotteja vielä. Siksi päätin ottaa yhteyttä ja he ottivat minut ystävällisesti vastaan. Kaikki kävivät yhtä helposti kuin kolikkopelien pelaaminen netissä. Sain ammattitaitoista opetusta ja osaan jo jonkin verran soittaa nuoteista. Satuin voittamaan rahaa kolikkopeleistä, joten kasino ilman rekisterötymistä tuli apuun kurssimaksujen kanssa.
  Paula K.
  Pianonuottien opiskelu
  Olin joskus koulussa opiskellut hieman nuottien lukemista, mutta en oikein hahmottanut, miten niitä soitetaan pianolla. Halusin kuitenkin oppia soittamaan pianoa, sillä se oli ollut haaveeni jo melko pitkään. Lähdin pianotunneille ja olen ollut erittäin tyytyväinen opetuksen tasoon.
  Janni A.
  Pianonuotit aloittelijalle
  Olen aina halunnut oppia pianonuotit, mutta itse opiskellen siitä ei tullut mitään. Siksi päätin lähteä pianotunneille ja minut otettiin oikein hyvin vastaan iästäni huolimatta. Olen erittäin kiitollinen kaikesta avusta, jota olen saanut ja suosittelen lämmöllä kaikille muillekin halukkaille pianonsoittajille.
  Mikko L.
  Pianonuottien opiskelu

  Nuottien lukemisen alkeet ammattilaisen avustuksella

  Opi lukemaan nuotteja nopeasti

  Meistä jokainen ansaitsee mahdollisuuden oppia soittamaan pianoa. Siksi pianotunnit Tampere opettaa sinua alusta alkaen aina nuottien lukemisen perusteista edistyksellisempään pianonsoittoon.

  Meillä on valmiudet opettaa sinua jopa ammattitasoiseen pianonsoittoon saakka, sillä meillä työskentelee ammattitaitoisia soitonopettajia, jotka ovat opettaneet pianonsoittoa jo pitkään.

  Halusit sitten oppia alkeita tai edistyksellisempää soittoa, me autamme sinua. Opetamme niin pianonuotit aloittelijalle, pianolla säestämistä kuin esiintymistaitojakin. Otamme toiveesi huomioon ja yritämme tehdä soittoharjoituksistasi mahdollisimman motivoivia ja monipuolisia. Yksikään harrastus ei ole mielenkiintoinen, ellei oma motivaatio säily. Siksi teemme kaikkemme, jotta saisit harrastuksestasi mahdollisimman paljon irti ja kokisit säännöllisesti onnistumisentunteita.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen