Siirry suoraan sisältöön

Pianotunnin hinta

Jos olet kiinnostunut tietämään, kuinka paljon yhden pianotunnin hinta on, voit ottaa yhteyttä tämän tarjouslomakkeen kautta. Voit myös itse kertoa, minkälainen budjettisi on pianotuntien osalta.

Ota yhteyttä lomakkeen avulla

Kysy tarjousta ja keskustellaan lisää

Pianotunnit Tampere hinta koostuu opettajan työstä sekä pianon ylläpitämiseen liittyvistä kuluista. Lisäksi hinnat sisältävät tilojen vuokran. Pianotunnit Tampere tarjoaa eri hintaisia tunteja, jotka vaihtelevat aina oppilaan mukaan, sillä voimme räätälöidä erilaisia paketteja tilanteestasi riippuen. Ota siis yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää!

Soittotunti hinta on aina suhteessa edullisempi mitä pidemmän soittotunnin varaa. Piano-opettajan hinta vaihtelee aina sen mukaan, minkälaista opetusta halutaan saada ja kuinka pitkään. Aloittelijoille hinnat ovat hieman edullisempia, sillä opettamiseen ei välttämättä tarvita opettajan kannalta erityistaitoja. Tietyt musiikkityylit vaativat erikoisosaamista, jolloin tuntihinta saattaa hieman nousta. Tästä ei kannata olla kuitenkaan huolissaan, vaan voimme tarjota kilpailukykyiset hinnat kaikille oppilaille.

Jos olet kiinnostunut sitoutumaan opiskeluun ja haluat varata kerralla useamman soittotunnin, yhden soittotunnin hinta on tällöin edullisempi. Pyrimme aina siihen, että sama opettaja opettaa samoja oppilaita mahdollisimman pitkään. Tällöin opettajan ja oppilaan suhde syvenee ja opetuksen taso nousee. Kun opettaja tuntee oppilaan heikkoudet ja vahvuudet yksityiskohtaisesti, tuntien suunnitteleminen helpottuu huomattavasti.  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia pianotunnin hinnoista

  Kokemuksia soittotunneista

  Aloitin pianonsoiton harrastamisen ottamalla soittotunteja tämän yrityksen kautta. Soittaminen oli alkuun vaikeaa, mutta opettaja jaksoi kärsivällisesti ohjata ja neuvoa. Vaikka alku oli vaikeaa, kehityin jatkuvasti ja aloin nauttimaan soittamisesta tunti tunnilta enemmän.

   Miia

   Soittotunnit kehittävät

   Olen aina halunnut oppia soittamaan pianoa, sillä tykkään kuunnella paljon klassista musiikkia. Harkitsin asiaa pitkään, kunnes eräänä päivänä päätin varata soittotunteja. En ole katunut ratkaisua päivääkään, ja nykyään opiskelen musiikkia korkeakoulussa.

    Kalle

    Pianotunnit

    Aloitin pianon soittamisen jo varhain, mutta yläasteen jälkeen harrastus hiljalleen jäi. Innostuin kuitenkin lukiossa pianosta uudelleen ja varasin soittotunteja täältä. Pianon lisäksi opettelin soittamaan myös muita kosketinsoittimia.

     Kaisa

     Koskettimien opiskelu

     Pianotunteja ammattilaisilta edullisesti

     Soittotunteja sekä aloittelijoille että pidemmälle ehtineille

     Kokemuksia soittotunneista voi lukea tältä sivulta. Olemme pyrkineet kehittämään toimintaamme jatkuvasti ja kuuntelemme oppilaiden palautetta herkällä korvalla. Voimme vakuuttaa, että opit soittamaan pianoa käymällä tunneilla aktiivisesti. Jo muutama soittotunti auttaa pääsemään alkuun. Lisäksi otamme jokaisen oppilaan huomioon yksilönä, jolloin räätälöidyt opetussuunnitelmat auttavat nopeuttamaan kehitystä. Henkilökuntamme tuntee eri musiikkityylejä, joten voit oppia soittamaan omaa lempimusiikkiasi opastuksellamme.

     Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen